Dankzij veerkracht voorkom je en herstel je van een BURN-OUT

Self care coaching

Burn-out is de prijs die mensen betalen in het competitieve, veeleisende leven dat ze lijden. Er is sprake van een structurele disbalans tussen inspanning en herstel. Maar de echte vijand is niet stress, maar een gebrek aan gedisciplineerde aandacht voor goede zelfzorg en herstel.  

Is het weer tijd om aan te sterken en het heft in eigen handen te nemen?

Mijn coachpraktijk bestaat inmiddels ruim 24 jaar. Ik merk dat stress en burn-out klachten de laatste jaren een serieuze rol zijn gaan spelen. Er wordt veel van mensen gevraagd, maar mensen vragen ook grenzeloos veel van zichzelf of vinden dat ze grenzeloos bereikbaar moeten zijn. Burn-out is het gevolg van roofbouw. Dat maakt het urgent en belangrijk om er alles aan te doen om dat te voorkomen.

Dit in combinatie met mijn persoonlijke ervaring heeft ertoe geleid dat ik me actief inzet om werknemers, werkgevers en ondernemers te helpen om burn-out te voorkomen of hen te begeleiden bij herstel. De transitie van een overspannen leven naar een uitgebalanceerder leven staat centraal. 

Individuele coaching

Hoe vaak per dag heb je stress gerelateerde klachten?

Op maat gesneden coach traject, na circa 3 – 4 maanden goede resultaten. Je maakt een transitie door van (bijna) burn-out naar energiek, uitgebalanceerd en ervaart hernieuwde werkzin. Stap voor stap word je sterker en kom je lekkerder in je vel te zitten. 

Werkgever

Een werknemer die zich ziek meldt….

Wat kan je als werkgever doen om burn-out te voorkomenAls werkgever kun je veel doen om een burn-out te voorkomen. Zowel de individuele werknemer als de organisatie/afdeling hebben hier baat bij. Ook voorkom je extra economische kosten en belasting voor het bedrijf.

Ondernemers

Burn-out bij ondernemers

‘Ondernemers staan altijd aan’

Overmatige stress en burn-out klachten kunnen je als ondernemer beperken. Langdurige stress is vaak de aanjager van een burn-out. Reden genoeg om er alles aan te doen om dit te voorkomen of  snel te herstellen.

Klinkt goed?

Boek meteen een afspraak in mijn agenda.
Ik help je graag verder.