Ben je vastgelopen in je leven en/of werk?

Mijn missie
Toen ik 55 was, had ik ruim 30 jaar op topsnelheid gewerkt. In 2013 was mijn mentale en emotionele accu leeg. Of ik ook echt een burn-out heb gehad weet ik niet want ik ben toen niet naar de huisarts gegaan. Wat ik wel weet is dat ik mentaal opgebrand was.
Ik heb in mijn leven ontdekt dat mijn levenslessen mij hebben verrijkt en ontwaakte met de overtuiging dat ik anderen hierdoor kan inspireren en wil helpen. Ik gebruik mijn kennis, kunde en talenten om in het leven van anderen perspectief te brengen. Ik bied de helpende hand en leer mensen zelf hun problemen op te lossen voor zover dat mogelijk is. En een fundament te leggen voor hun toekomst die stevig en duurzaam is. En stimuleer ze om te doen wat er gedaan moet worden.
Dat gun ik jou ook.

Voor wie?

  • als je onzekerheid en stress ervaart door een ingrijpende verandering zoals een (dreigend) ontslag, een reorganisatie, faillissement of heb je last van burn-out gevoelens.
  • als je actief aan de slag gaan met je persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid tot aan je pensioen.
Mijn drijfveer
Mijn naam is Frank Jonker (61). Waarom coaching mij heel veel voldoening geeft? Omdat ik telkens zie dat mensen, in een fase dat dingen er somber uitzien, iedere dag  opnieuw kunnen beginnen met verse ideeën, en laten zien hoe je door veerkracht, optimisme en door actie te ondernemen, er goed uit kunnen komen.
Analogie met topsport
Het leven is net als een conditietraining. De mentale, emotionele spieren, kennis en vaardigheden dienen regelmatig getraind te worden. En als je struikelt, kun je iedere dag weer opnieuw starten.
Coach met levenservaring
Behalve mijn professionele ervaring helpt mijn levenservaring om me met empathie te verplaatsen in uw situatie en deze goed te begrijpen. Samen  gaan we op zoek naar de beste manier om jouw doelen te bereiken.
Resultaat
Ik werk praktisch en effectief. In korte tijd bereik ik een positieve verandering voor werknemer en werkgever. We gaan op pragmatische, actieve wijze aan de slag.
Kennismaken zegt meer dan wat ik hier kan beschrijven. Tijdens het kennismakingsgesprek kunt u ervaren of mijn kennis, ervaring en werkwijze aansluit bij uw persoonlijke situatie en voorkeur.
Neem contact met me op en ik zal zo snel mogelijk reageren.