Reacties

Klanten zeggen

Als jij een volgende stap wilt maken in je persoonlijke ontwikkeling, lees dan hier een aantal reacties. 


Ervaring Anne: “In maart ben ik het coachingstrajext met Frank aangegaan. Na een paar maanden coaching met Frank kan ik vol overtuiging zeggen dat mijn zelfvertrouwen en veerkracht enorm gestegen zijn, lastige situaties nog altijd lastig zijn maar daar niet meer een enorme stress van ervaar. Ik heb mezelf weer een stukje beter leren kennen en dat was (en is) een interessant en leuk proces waar ik nu al van profiteer! Hartelijk dank!”


Lees hier de complete ervaring van cliënte Anne


Ervaring Esther: “Ik zat in een enorme crisis en liep privé en zakelijk helemaal vast. Dankzij het programma is het me gelukt om binnen 6 maanden de regie over mijzelf, mijn privé-leven en bedrijf te herpakken.” – Esther


Ervaring Pierre: “Door een combinatie van online ondersteuning, gesprekken, opdrachten en oefeningen sta ik nu volledig in mijn kracht. Ik ben me bewust van mijn valkuilen en weet deze nu te voorkomen. Mediteren is een nieuwe discipline geworden waarmee ik de maalstroom van de dagelijks hectiek kan doorbreken. Ik handel niet meer op de automatische piloot. Dit voorkomt stress en gejaagdheid. Voorheen was ik een bezige bij, nu ben ik een wijze bij, waardoor ik veel zuiniger omga met mijn eigen energie.”


Contact:

Heb je interesse of wil je kijken welk coach programma geschikt is voor jou?
Neem contact met me op en ik zal zo snel mogelijk reageren.


“Wat achter ons ligt en wat voor ons ligt, is niets vergeleken met wat in ons ligt.” (Emerson)