Work & Life

Wil je écht aan de slag met je uitdagingen? 

Ik help je graag. Al meer dan 25 jaar help ik cliënten om zichzelf beter te begrijpen en geleerd hoe ze bekwamer kunnen omgaan met uitdagende en moeilijke situaties, zorgen en bijbehorende stressoren. Honderden cliënten hebben hun eigen copinggedrag ontwikkeld en hun persoonlijke effectiviteit vergroot. 

Meesterschap over jouw belangrijkste uitdagingen

Stappenplan

Het coachprogramma is persoonlijk en volledig op jouw situatie en doel afgestemd. Echt maatwerk dus. Gedurende het Master Your Challenge stappenplan volg je de verschillende stappen, waarbij bij iedere stap een inzicht, vaardigheid en strategie wordt toegevoegd aan jouw persoonlijkheid en gedrag.

Wat verandert er?

Stapsgewijs bouw je zorgen, twijfels, onzekerheid, frustraties en moeilijkheden af, én voeg je per stap kwaliteiten, vertrouwen en daadkracht toe aan wie je al bent. Op deze manier leer je om bewust keuzes te maken en iets belangrijks te veranderen.

Wat je leert?

Je leert adequaat, zelfbewust, ontspannen en vaardig met uitdagingen om te gaan met een gevoel van tevredenheid, rust, geluk, succes en welbevinden als resultaat.

Méér dan een gewoon aantal coachgesprekken

Het stappenplan is naast gesprekken, aangereikte methodes, modellen, theorieën en technieken, een bewustwordingsproces om te voorkomen dat je na het coachtraject in oude gewoonten terugvalt.

Op basis van betere inzichten en perspectief ga je sneller groeien. Daar ligt de kracht en het succes van deze aanpak. We besteden ook aandacht aan alle aspecten van stressbeheersing en spanning. Tussen de gesprekken in voorzie ik je online van opdrachten, tips en adviezen.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je begeleiding in het aangaan van je uitdagingen zodat je straks weer lekker in je vel zit, goed kan functioneren en gerust kan slapen?

Heb je te maken met een situatie die stressvol is?

Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor een intakegesprek of voor meer informatie. Je kunt me bereiken op telefoonnummer 06-5432 3653 of stuur een mail naar frank@mgicoaching.nl

Ik hoop je snel te ontmoeten in mijn coachpraktijk in Amsterdam, Heemstede of Den Haag. Online kan natuurlijk ook. Je bent van harte welkom.