Alles wat een mens nodig heeft voor een goed coach gesprek, is behalve een professionele, ervaren coach, een prettige omgeving.
Amsterdam, omgeving Zuidas
Toen ik op zoek ging naar geschikte coachplekken, waren bereikbaarheid en sfeer wel de voornaamste criteria. Voor wie woont of werkt in de buurt van de Zuidas of het Vondelpark, en op zoek is naar een coach in deze omgeving, kun je als cliënt terecht op twee locaties: IJsbaanpad en Vondelpark (Oud-Zuid).
Aan de rand van de Zuidas in kantoor PandZuid aan het IJsbaanpad, bevindt zich een van de coachkamers van MGI Coaching. Vlakbij het Olympisch stadion, het iconische Stadion dat speciaal is gebouwd voor de Olympische Spelen van 1928, en naast het tennispark aan het IJsbaanpad, ook wel bekend als het Frans Otten stadion, die zijn naam dankt aan ver schaatsverleden. Kom je uit de richting van Den Haag, Schiphol of Haarlem, kies de ringweg A10 komt, en neem afslag S108. Dan ben je er al bijna.


De andere locatie is gelegen aan het Vondelpark,  vernoemd naar Joost van den Vondel wiens beeld te bewonderen is in het park. Het kantooradres is:  Van Eeghenlaan 27, Amsterdam. Op loopafstand van het Stedelijk-, het Van Gogh en het Rijksmuseum.
Beide locaties zijn erg goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.Neem contact met me op en ik zal zo snel mogelijk reageren.

Email: frank@mgicoaching.nl

Bel: 0654323653