HR Advies

HR ADVIES COMPETENTIE & PERFORMANCE MANAGEMENT

Mijn rol

Ik ben een sparringpartner, adviseur en coach voor HR Management met betrekking tot het vormgeven en implementeren van Competentie– en Performance management. Vanuit deze rol bied ik organisaties professionele ondersteuning bij het brainstormen, bedenken, beslissen en organiseren van competentie-management en performance-management. Er kan zowel met teams als met individuen gewerkt worden. Ik geef niet alleen advies, maar bedenk ook de benodigde methoden en structuren, zodat gestelde doelen worden behaald. Mijn begeleiding is erop gericht om er voor te zorgen dat mensen optimaal gaan en blijven presteren. Ook in tijden van verandering en de veranderende organisaties.

Succesversneller

Om kennis en kunde te versterken en te borgen verzorg ik kennis en tools workshops voor HR Management.
Competentie- en performance management hebben wat mij betreft tot doel om de competenties, prestaties, arbeidssatisfactie van mensen te verbeteren en het potentieel maximaal te benutten.

Gemeenschappelijke visie

In dat licht is het van belang dat zowel het HR Management team, het directie team en leidinggevenden hetzelfde beeld hebben van de competenties die noodzakelijk zijn voor het succesvol functioneren. Op deze manier is de kans het grootst dat de inspanningen en investering rendeert.

Competentie management

Samen met de onderneming worden competenties vastgesteld die kunnen worden ingezet in de werving en selectie, het beoordelen en  het ontwikkelen/coachen van medewerkers, zodat zij een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het realiseren van de doelstellingen van de onderneming.

Performance management

Het succes van organisaties wordt gemaakt door de toegevoegde waarde, motivatie en betrokkenheid van de mensen die er werken. Het invoeren en implementeren van competentie en performance management is een essentieel onderdeel van het succes. Het zorgt ervoor dat werknemers resultaatgericht kunnen worden aangestuurd op basis van doelstellingen, afgeleid van de strategie.

Aanbod

  1. Eenmalig consult
  2. Serie consults 5 – 7 sessies
  3. Workshops voor het HR Management team

Gerelateerd thema

De workshop “Coaching for performance” voor leidinggevenden zorgt voor de ontwikkeling van een effectieve managementstijl gericht op de ontwikkeling van de competenties, en zorgt ervoor dat de kennis, vaardigheden en het gedrag zijn afgestemd op de uitdagingen voor de leidinggevenden.

Als er momenteel Human Resource development vraagstukken spelen in uw organisatie met betrekking tot competentie- en performance management, neem dan gerust contact op met Frank Jonker. Bellen gaat het snelst: T: 065432 3653, mailen kan natuurlijk ook: frank@mgicoaching.nl.