Mijn boek "Veerkracht als leerkracht"

Over de kracht die al in je zit om beproevingen te doorstaan
Inspiratieboek met prikkelende vragen

Met trots presenteer ik mijn boek ‘Veerkracht als leerkracht’

Recent schreef ik een boek over de kracht die al in ons zit om beproevingen te doorstaan met de titel ‘Veerkracht als leerkracht’.
Ik deed jarenlang onderzoek naar het fenomeen veerkracht en heb het geheim van de menselijke veerkracht ontrafeld waarbij Mindset, stressbestendigheid, gemoedsrust, gedrag en bevlogenheid belangrijke ingrediënten zijn.
Ik vind het fascinerend hoeveel energie er vrijkomt als je je innerlijk verbindt met je eigen veerkracht.

Het boek ‘Veerkracht als Leerkracht’ is het perfecte inspiratieboek voor mensen die willen ontdekken hoe ze effectiever met uitdagingen en veranderingen kunnen omgaan. Het is om dé sleutel tot een effectieve coping strategie.

Voor het boek heb ik een groot aantal mensen geïnterviewd die in hun leven te maken kregen met tegenslag. Deze verhalen zijn stuk voor stuk heel inspirerend en leerzaam om te lezen.

Uiteraard deel ik ook mijn eigen verhaal zodat de lezer begrijpt waar ik vandaan kom en wat veerkracht voor mij heeft betekend in mijn leven.

Daarnaast zit het boek boordevol advies, leuke weetjes, vragen en oefeningen om opnieuw verbinding te maken met ieders eigen veerkracht, het omgaan met stress te verbeteren en het ware potentieel bereiken.

‘Veerkracht als Leerkracht’ stelt mensen in staat om te gedijen in een veranderende, dynamische tijd en elke dag te leven met wendbaarheid, weerbaarheid en vertrouwen, en door te gaan als het tegenzit.

Het boek ligt vanaf heden in de boekhandel en is ook via de bestelbutton hieronder online te bestellen.