coaching veranderde mijn zelfbeeld

“In maart ben ik het coachtraject met Frank aangegaan. ‘Ik’, een dertiger met leidinggevende functie die het tijd vond zichzelf professioneel maar ook privé verder te ontwikkelen.

Mijn doel was om mijn effectiviteit, zelfvertrouwen en veerkracht te vergroten, en meer vertrouwen te krijgen in mijzelf, in uitdagende of moeilijke situaties.

Ik wil(de) het altijd perfect doen, vond het nooit goed genoeg en het kon vooral altijd beter. Frank is een fijne persoonlijkheid om als coach mee te sparren. Tijdens verschillende gesprekken heeft hij mij steeds weer uitgedaagd om nieuwe, spannende dingen uit te proberen, maar me vooral in laten zien dat ik veel dingen al best goed deed. De gesprekken heb ik als zeer prettig en met veel humor ervaren (fijn!!).

Frank maakt veel gebruik van visuele voorbeelden, wat mij erg geholpen heeft in te zien waar nu mijn ‘problemen/uitdagingen’ liggen.
Na een paar maanden coaching met Frank kan ik vol overtuiging zeggen dat mijn zelfvertrouwen en veerkracht enorm gestegen zijn, lastige situaties nog steeds uitdagend zijn maar daar niet meer een enorme stress van ervaar.

Ik heb mezelf beter leren kennen en dat was (en is) een interessant en leuk proces waar ik nu al van profiteer! Hartelijk dank!”, Anne de Graaf.


Contact:
Heb je interesse of wil je kijken welk coach programma geschikt is voor jou?
Neem contact met me op en ik zal zo snel mogelijk reageren.