50 plus, en dus?

 Heb je jarenlang op topsnelheid gewerkt en ben je ineens vastgelopen?

  • Wil je actief aan de slag gaan met je persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid tot aan je pensioen?
  • Of ervaar je veel stress door een ingrijpende verandering zoals een (dreigend) ontslag, een reorganisatie, faillissement of heb je last van burn-out gevoelens?

moody

In dit soort situaties is het belangrijk om een nieuwe stip op de horizon te zetten en samen met Frank Jonker de koers er naar toe uit te stippelen. Een gezonde, duurzame en succesvolle inzetbaarheid staan hierbij centraal. Met onze overtuigende methode creëer je nieuwe perspectieven en krijg je meer grip op ’t leven. 

  • Mijn drijfveer
    Mijn naam is Frank Jonker (60). Waarom coaching mij heel veel voldoening geeft? Omdat ik telkens zie dat mensen, in een fase dat dingen er somber uitzien, iedere dag  opnieuw kunnen beginnen met verse ideeën, en laten zien hoe je door veerkracht, optimisme en door actie te ondernemen, er goed uit kunnen komen.
  • Analogie met topsport
    Hoeveel traint een topsporter?
    Als we kijken naar topsporters dan zien we dat ze 90% van hun tijd besteden aan trainen, ontwikkelen, verbeteren en herstellen. Maar als we kijken naar ‘senioren’, dan is de vraag even simpel maar vaak confronterend: “Wat heb jij de afgelopen jaren gedaan om je persoonlijk te bezinnen op je toekomst? En, hoe lang is het geleden dat je bezig bent geweest met persoonlijke ontwikkeling gericht op jouw duurzame inzetbaarheid?”

Coach met levenservaring
Behalve mijn professionele ervaring helpt mijn levenservaring om me met empathie te verplaatsen in uw situatie en deze goed te begrijpen. Samen  gaan we op zoek naar de beste manier om jouw doelen te bereiken.

Voorwaarde voor succes
De voorwaarde voor succes is de wil om echt iets te veranderen.

Voor wie?
Het programma is voor mensen die willen en kunnen blijven werken tot hun pensioen. En ook werknemers die willen switchen van werknemer naar zzp-er, of een combinatie hiervan. En ook voor zelfstandig ondernemers die een minder succesvolle periode willen afsluiten en nieuwe doelen willen stellen en behalen. 

Resultaat
Ik werk praktisch en effectief. In korte tijd bereik ik een positieve verandering voor werknemer en werkgever. We gaan op pragmatische, actieve wijze aan de slag.

Kennismaken zegt meer dan wat ik hier kan beschrijven. Tijdens het kennismakingsgesprek kunt u ervaren of mijn kennis, ervaring en werkwijze aansluit bij uw persoonlijke situatie en voorkeur.

Neem contact met me op en ik zal zo snel mogelijk reageren.