50 plus, en dus?

“Werken tot je pensioen?
Je (het) moet het maar kunnen.”

Wil je actief aan de slag met jouw huidige en toekomstige inzetbaarheid?
Lees dan hier verder.

Ook scherpe messen worden weleens bot”.
moody

De focus van dit coachprogramma richt zich op het afstemmen en aanscherpen van iemands persoonlijke kwaliteiten, talenten en drijfveren op de huidige situatie en uitdaging.

WinWin
Werknemer en Werkgever
Tijdens het doorlopen van dit traject, wordt het “mes-weer-scherp”, zodat de werknemer goed en met plezier presteert, zich positief ontwikkelt, waardevoller is voor de organisatie, doet wat bij zijn of haar kwaliteiten past en wat hem of haar motiveert, en dat hij of zij beschikt over de juiste competenties en impact. Zo haalt de werkgever voordeel uit de aandacht voor hun oudere werknemer en een rendement op de investering.

 • Mijn drijfveer
  Mijn naam is Frank Jonker. Ik begeleid nu zo’n 20 jaar mensen en organisaties. Ik merk dat het effectief, energiek, proactief en productief zijn van 50 plussers, en het leveren van substantiële toegevoegde waarde, een steeds serieuzere rol is gaan spelen.
 • Essentie
  Uitgangspunt van dit coachprogramma is vooral de spirit en de competenties te versterken, en hierdoor de toegevoegde waarde van zichzelf te vergroten.

 • Voor wie?
  Voor iedere 50-plus werknemer die wil werken aan zijn of haar: motivatie, mindset, drijfveren, competenties, gedrag, vaardigheden, draagkracht, vitaliteit, energiemanagement, stressmanagement, veerkracht, draagkracht, en een positiever gevoel over zichzelf en zijn of haar professionele leven wil ervaren.
 • Analogie met topsport
  Hoeveel traint een topsporter?
  Als we kijken naar topsporters dan zien we dat ze 90% van hun tijd besteden aan trainen, ontwikkelen, verbeteren en herstellen. Maar als we kijken naar senior professionals dan is de vraag even simpel maar vaak confronterend: “Hoeveel wordt er getraind op kennis en kunde, gedrag, vaardigheden en vitaliteit? En, hoe lang duurt de carrière nog?

Coach met levenservaring
Behalve mijn professionele ervaring helpt mijn levenservaring om me met empathie te verplaatsen in uw situatie en deze goed te begrijpen. Samen met de werknemer en de werkgever gaan we op zoek naar de beste manier om de doelen te bereiken.

Als coach begeleid ik het transitieproces van ongewenste naar gewenste situatie, en het creëren van nieuwe mogelijkheden.

Voorwaarde voor succes
De voorwaarde voor succes begint bij realiteitsbesef en de wil om echt te veranderen en competenties en vaardigheden te versterken.

Start traject
Samen, coach-opdrachtgever-cliënt, benoemen we de organisatiedoelstelling en de persoonlijke ontwikkeldoelen.

Resultaat
Ik werk praktisch en effectief. In korte tijd bereik ik een positieve verandering voor werknemer en werkgever. We gaan op pragmatische, actieve wijze aan de slag.

Kennismaken zegt meer dan wat ik hier kan beschrijven. Tijdens het kennismakingsgesprek kunt u ervaren of mijn kennis, ervaring en werkwijze aansluit bij uw persoonlijke situatie en voorkeur.

Neem contact met me op en ik zal zo snel mogelijk reageren.