Mentor en Sparringpartner voor ondernemers die weer volledig aan het stuur willen zitten (business & life).

Versterk jezelf voortdurend als ondernemer en wees wendbaar.

Als ondernemer moet je je eigen boontjes zien te doppen. In minder goede of slechte tijden. Bij mij kun je terecht voor raad en advies op het gebied van veranderingen of problemen, maar ook over persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Als Mentor en Sparringpartner kijk ik altijd naar wat je direct zelf kunt beïnvloeden.

Hoe navigeer jij door deze tijd?

Essentie

Ondernemer x Ondernemerschap = Waarde Onderneming
De combinatie van de ondernemer en ondernemerschap bepalen het succes. Als we alleen maar praten over de winsten en verliezen, dan mis je de persoonlijke effectiviteit en leiderschap.

Ik heb in de afgelopen 25 jaar veel ondernemers begeleid en gezien waar ze tegenaan lopen en kan daardoor objectief adviseren en coachen. Maar ook simpelweg met je mee denken als onafhankelijke sparringpartner.

Darwin zei ooit: “Het is niet de sterkste in zijn soort die overleeft, noch de meest intelligente, maar degene die het meest openstaat voor verandering”.

Het beste resultaat verkrijgen we met een maximale inzet van beide kanten. Ik streef ernaar dat je binnen de gestelde termijn een meetbaar succesvolle ontwikkeling hebt doorgemaakt. Daarnaast kenmerkt mijn aanpak zich doordat ik:

  • een persoonsgerichte en oplossingsgerichte aanpak hanteer.
  • vragen stel die stimuleren om eigen ideeën en passende oplossingen te ontwikkelen.
  • eerlijke en constructieve feedback geef.
  • opportunity’s aanreik.
  • je stimuleer of confronteer om zelf de juiste keuzes en beslissingen te nemen.
  • je help de juiste doelen te stellen en help om deze te bereiken.
  • je motiveer om initiatieven te nemen die leiden naar een beter resultaat.

Door met mij te sparren profiteer je van een onafhankelijke, frisse visie en tegelijkertijd van mijn 25-jarige ervaring. Samen creëren we nieuwe kansen en mogelijkheden. En zorg ik ervoor dat je goed in je vel komt te zitten. Dat is de basis.

Meerwaarde Mentor die zelf 25 jaar ondernemer is?

Natuurlijk kun je zelf oplossingen bedenken. Maar ongemerkt gaan we uit van wat we weten, en weten we niet wat we niet weten. En juist hier zit de ruimte tot verandering.
Wij sparren en reflecteren in vertrouwen over strategische zaken, visie, kansen, onzekerheden en keuzes die de onderneming raken en in beweging brengen. Ik ben geïnteresseerd in het verhaal van de ondernemer en de onderneming. In de persoonlijke drijfveren en bedrijfsambities.

De persoonlijke klik is daarbij belangrijk, vandaar dat ik voorstel om in eerste instantie persoonlijk kennis te maken. Ik ga dan objectief verkennen wat er gaande is zowel op bedrijfsmatig- als persoonlijk gebied.

Klinkt goed?

Boek meteen een afspraak in mijn agenda.
Ik help je graag verder.