Topvrouwen met ambities

Kennis is macht, maar Veerkracht geeft je vleugels.

Veerkrachtige vrouwen hebben vertrouwen in eigen kunnen
Hoe je sterker wordt vanuit Veerkracht.

Het was geen doel op zich, maar minstens 60% van mijn cliënten zijn vrouwen in topposities met ambities.

Ik richt mij in het bijzonder op ambitieuze vrouwen die een verantwoordelijke rol hebben, en halverwege hun carrière vastlopen en dit sneller willen oplossen.
Tot overmaat van ramp zit maar liefst 16% van de ambitieuze vrouwen die een verantwoordelijke rol hebben, tegen een burn-out aan. We weten dat ze zonder de nodige ondersteuning worstelen met druk of hebben moeite om zich staande te houden.

Over het algemeen verkeren mijn cliënten in een situatie dat ze klem zitten met zichzelf of het systeem waarbinnen ze functioneren, vaak ook een combinatie. Soms stappen ze in oude valkuilen.
Bij de een leidt dit tot stress, burn-out verschijnselen, onzekerheid over de eigen competenties, bij sommigen gevoelens van onmacht. Anderen overwegen een carrièreswitch.

Thema’s:

Self Leadership, Vertrouwen, Weerbaarheid, Zichtbaarheid, Perspectief.

Zoek jij een versnelling in je persoonlijke groei of in het oplossen van een probleem?
Ik help je graag met jouw persoonlijke ontwikkeling zodat je succesvol kunt zijn in je rol als directeur, manager of coördinerende rol.
En misschien nog belangrijker, om een zo goed mogelijk leven te leiden. Zelf de leukste baan te creëren en het maximale uit jezelf te halen.
En het vertrouwen kunt hebben dat je alle moeilijkheden te boven kunt komen. 

Frank Jonker | Mentor-Coach | Ruim 24 jaar ervaring

Kijk of je aan de hand van onderstaande thema’s je coachvraag herkent:

Bewustwordng Persoonlijke ontwikkeling
 • coachen op een nieuw perspectief
 • inzicht in de eigen kwaliteiten en valkuilen
 • jouw waarde voor de organisatie of het team
 • inzicht in je managementstijl en mogelijk blinde vlekken
 • inzicht in jouw sterke en zwakke punten
 • time-management en life-management
 • effectiever reageren op lastige situaties
 • het verminderen van onzekerheid
 • het vergoten van assertiviteit, weerbaarheid en zichtbaarheid
 • barrières
 • omgaan met je tegengestelde type

Feedback van cliënten: “wat het je oplevert en waarom Frank?”

 • Feedback cliënte *Joanne: “Wat een waardevolle coach! Het is onbetaalbaar wat Frank mij heeft gebracht. Door zijn manier van vragen stellen, beelden schetsen en opties aanbieden heeft hij me niet alleen geleerd zelf in de spiegel te kijken maar me ook geleerd hoe anderen in hun spiegel kijken. Dit heeft mijn blik op mezelf en de wereld om mij heen dusdanig veranderd dat ik nu krachtiger, sterker en blijmoediger acteer waarbij ik geenszins mijn authenticiteit hoef te verloochenen. Dit laatste punt waardeer ik zeer sterk in zijn manier van aanpak. In dit proces zijn de opties (zowel in beeld als ook in zeer praktische oefeningen) die Frank mij daarbij op een integere en professionele manier heeft aangereikt, zeer belangrijk geweest. Bepaalde woorden en beelden gebruik ik tot op de dag van vandaag. Het effect van het coachtraject is nadrukkelijk niet beperkt tot de duur van de bijeenkomsten.”
 • Feedback cliënte *Barbara: “Zonder twijfel wist ik dat Frank voor mij de juiste coach was. Hij legde in het eerste contact gelijk de vinger op de zere plek. Dat kwam binnen bij mij en gaf me ook vertrouwen. Zijn houding van oprechte interesse en invoeling hebben ervoor gezorgd dat ik op een andere manier naar mijn leven kan kijken. In eerste instantie wat betreft werk, later ook privé. Hij heeft me de juiste dosis confrontatie en tegelijkertijd ruimte tot zelfreflectie en ‘eigen keuzen maken’ gegeven. Het was een stormachtige fase voor mij, maar ik ben blijven staan en heb de regie weer herpakt.”
 • Feedback cliënte Eveline: “Frank hielp mij met name in de ontdekking van hoe ik in elkaar zit , zodat ik beter met de reacties van de wereld om mij heen kan omgaan en zelfs spelenderwijs die reacties proactief kan beïnvloeden.”
 • Feedback cliënte Margret: “Zijn stijl kenmerkt zich door een mix van onderzoekend, spiegelend en confronterend. Bij mij in ieder geval ieder in de juiste dosis.”
 • Feedback cliënte Sanne: “Zijn stijl kenmerkt zich door flexibiliteit, intelligentie, pragmatisme en humor. Hij gaf me het inzicht en de tools om te veranderen met behoud van mijn eigenheid”
 • Feedback cliënte Angel: “Coaching door Frank kenmerkt zich door efficiënt door te dringen tot de zaken waar het om gaat. Daarbij laat hij je volledig in je waarde, erkent je sterke én minder sterke eigenschappen. Ik heb geleerd als vrouw professioneel en succesvol te kunnen zijn in een masculiene wereld.

*Op verzoek van de cliënten zijn de namen gefingeerd.

Programma
Effectief door face-to-face + online begeleiding

Gedurende 12 – 14 weken ondersteun en stimuleer ik je om het beste uit jezelf te halen en tot succesvolle acties te komen.
Online: tussen de face-to-face ontmoetingen in ontvang je effect versterkende opdrachten, reflectievragen en aanmoedigingen, die er voor zorgen dat de ontwikkeling in beweging blijft, en die de implementatie en borging bevorderen.

Boek een gratis kennismakingsgesprek
Wil je wat meer info over coaching? Wil je met Frank overleggen of hij wat met je coachvraag kan? Of wil je onderzoeken of je een klik hebt met hem? Maak dan nu een kosteloze afspraak.
Stuur een mail naar: Frank Jonker 
Of bel direct: 06-54323653.