Persoonlijke coaching

Zet nu de eerste stap om aan de slag te gaan met je uitdagingen.

Ik help je graag. Al meer dan 25 jaar help ik cliënten om zichzelf beter te begrijpen en begeleid ik ze naar hoe ze bekwamer kunnen omgaan met uitdagende en moeilijke situaties, zorgen en bijbehorende stressoren.
Zo hebben al honderden cliënten hun persoonlijke effectiviteit vergroot.

Hoe bereik je meesterschap over jouw belangrijkste uitdagingen?

Stappenplan

Als je in topvorm wilt zijn om uitdagingen het hoofd te bieden of een grens te verleggen, dan gaat dit coachprogramma zijn vruchten afwerpen. Dat je blij wordt met wat je doet en hoe je het doet. Het is persoonlijk en volledig op jouw situatie en doel afgestemd. Echt maatwerk dus. Gedurende het programma volg je verschillende stappen, waarbij bij iedere stap een inzicht, vaardigheid en strategie wordt toegevoegd aan jouw persoonlijkheid en gedrag.

Wat verandert er?
Stapsgewijs bouw je zorgen, twijfels, onzekerheid, frustraties en moeilijkheden af, én voeg je per stap kwaliteiten, vertrouwen, veerkracht en daadkracht toe aan wie je al bent. Op deze manier leer je om bewust keuzes te maken en iets belangrijks te veranderen.

Wat je leert?
Je leert adequaat, zelfbewust, ontspannen en vaardig met uitdagingen om te gaan met een gevoel van tevredenheid, rust, geluk, succes en welbevinden als resultaat.

Hoe ziet een coachtraject eruit?
Aan de hand van een inleidend gesprek, waarin je vertelt wat je beweegt en waaraan je wilt werken, overleggen we wat de mogelijkheden zijn. We gaan hierbij altijd uit van wat actueel en urgent is. Om je proces voldoende diepgang en continuïteit te geven bestaat mijn traject uit minimaal 6 sessies. Tussen de gesprekken in voorzie ik je online van opdrachten, tips en adviezen. De 6e sessie evalueren we wat er veranderd is en wat nog om aandacht vraagt. Een sessie duurt anderhalf tot 2 uur.

Informatie en afspraken
Telefonisch bereikbaar op alle werkdagen. Wanneer je een bericht inspreekt op de voicemail word je doorgaans de zelfde dag teruggebeld. Ook kun je informatie aanvragen per email. Zie de contact informatie.

De investering voor het coachtraject is met ingang van 1 januari 2022
Zakelijk: 1.875 euro excl. btw, voor 6 á 7 sessies inclusief online ondersteuning en klankborden gedurende het coachtraject totaal 11 uur.
Voor particulieren hanteer ik een ander tarief.

Afspraken verzetten en annuleren
Een afspraak verzetten of annuleren is kosteloos tot 48 uur voor de afgesproken tijd. Daarna wordt het hele bedrag in rekening gebracht.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je begeleiding in het aangaan van je uitdagingen zodat je straks weer lekker in je vel zit, goed kan functioneren en gerust kan slapen?

Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor een intakegesprek of voor meer informatie. Je kunt me bereiken op telefoonnummer 06-5432 3653 of stuur een mail naar frank@mgicoaching.nl

Ik hoop je snel te ontmoeten in mijn coachpraktijk in Amsterdam, Heemstede of Den Haag. Online kan natuurlijk ook. Je bent van harte welkom.

Wil je jezelf een boost geven?

Boek een sparringsgesprek met Frank.