10 zaken waar je mee moet stoppen om (weer) voorwaarts te kunnen gaan.


WIL JE WEER VOORWAARTS, STOP DAN MET…………..:

  1. Je koers en keuzes door de meningen of kritiek van anderen te laten bepalen. Luister ernaar, maar waar het uiteindelijk om gaat is wat jij wilt en dat het goed voelt. Jij bent de eigenaar.
  2. Spijt of schaamte gevoelens over mislukkingen of falen uit het verleden. Wees trots op je mislukking want je hebt het geprobeerd. Het enige wat telt is wat je NU doet of kunt doen.
  3. Twijfelen over wat je NU wilt. Neem een beslissing en ga actief onderzoeken wat je wilt en zet door: met passie.
  4. Uitstellen van actie op de doelen die belangrijk voor je zijn. Er zijn 2 belangrijke keuzes in het leven: je kunt er voor kiezen om de omstandigheden waar je niet tevreden over bent te accepteren of de verantwoordelijkheid nemen om deze te veranderen.
  5. Te besluiten om niets te doen en te geloven dat jouw geluk gratis wordt ‘thuisbezorgd’ of te hopen dat je de loterij wint. Iedere dag is een kans om te kiezen.
  6. Halsstarrig vast te houden aan je gelijk, terwijl de realiteit vraagt om verandering. Richt je op succes, maar accepteer het idee dat je je mag vergissen. Houd niet krampachtig vast vanuit schaamte of trots, want dan verlies je je vermogen om te leren en te groeien.
  7. Het ontkennen of vermijden van problemen en het oplossen hiervan. Zie de problemen onder ogen, los ze op en communiceer erover.
  8. Met excuses. Neem een beslissing.
  9. De positieve dingen over het hoofd te zien. Zie, erken en waardeer de positieve dingen die er wèl zijn.
  10. Te proberen om je doel in één keer in perfectie te realiseren. Keulen en Aken zijn ook niet op een dag gebouwd. Een trap neem je ook stap voor stap.

Contact:
Heb je interesse of wil je kijken hoe ik jou kan helpen?
Neem contact met me op en ik zal zo snel mogelijk reageren.